'Real Madrid vaart nieuwe koers en denkt aan ontevreden Manchester City-talent'

'Real Madrid vaart nieuwe koers en denkt aan ontevreden Manchester City-talent'

Gepubliceerd: zaterdag 8 september 2018 om 19:11za 08-09-2018 om 19:11

Real Madrid houdt Manchester City-talent Brahim Diaz in de gaten, melden The Evening Standard en het Spaanse medium AS. De negentienjarige Spanjaard is sinds 2013 actief in de jeugdopleiding van The Citizens, maar beschikt over een aflopend contract.

Dit gegeven heeft de interesse van meerdere clubs in Europa gewekt, waaronder Real Madrid. Volgens AS zou een speler als Diaz perfect passen in de nieuwe koers die De Koninklijke vaart: het binnenhalen van jonge, talentvolle en relatief goedkope spelers, die vervolgens klaar worden gestoomd voor het grotere werk in Madrid.

De jonge spelmaker geldt in Manchester als een groot talent, maar is naar verluidt ontevreden over het aantal speelminuten dat hij krijgt. Diaz maakte tijdens het seizoen 2016/2017 zijn officiële debuut voor de hoofdmacht en kwam sindsdien tot twaalf optredens. Alleen tijdens de League Cup-wedstrijd tegen Leicester City in december 2017 begon hij in de basis. Mogelijk is dat voor de talentvolle middenvelder een reden om aan het einde van het seizoen transfervrij te vertrekken.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws