Musonda officieel voorgesteld bij nieuwe club: 'Dat moet me wel liggen'

Musonda officieel voorgesteld bij nieuwe club: 'Dat moet me wel liggen'

06-09-2018 23:02
3

Charly Musonda Junior werd donderdag officieel voorgesteld bij Vitesse. De huurling van Chelsea trainde een eerste keer mee en stelde zichzelf voor aan de supporters met een filmpje op de sociale media van zijn nieuwe club.

Musonda hoopt zijn carrière te herlanceren na mislukte uitleenbeurten aan Real Betis en FC Celtic. "Ik ben blij om hier te zijn en vandaag een eerste keer te kunnen trainen", vertelde de dribbelkont. "Ik ken al veel van deze club, vooral dankzij Marco Van Ginkel (ex-Chelsea, red.)."

"Ik hoop dat ik het goed kan doen voor deze ploeg. De Eredivisie staat bekend om het voetbal over de grond, dus dat moet me wel liggen. Ik ben ondertussen al zeven jaar weg uit België, maar het doet goed om in een gelijkaardig land te zijn. Bovendien is het maar een paar uurtjes rijden van uit België."

Musonda zal dankzij de interlandbreak wel nog even moeten wachten om zijn debuut te maken. "Ik ben heel blij dat ik nu al kan trainen met de groep. We zien wel wanneer de eerste wedstrijd komt. Waar ik het meest naar uitkijk? Gewoon spelen", besloot de middenvelder.