Meer duidelijkheid over het afhaken van Rode Duivel: 'Rust enige remedie'

Meer duidelijkheid over het afhaken van Rode Duivel: 'Rust enige remedie'

06-09-2018 10:21
18

Roberto Martinez zal zowel tegen Schotland als tegen IJsland geen beroep kunnen doen op Christian Benteke, Marouane Fellaini en Simon Mignolet. Het drietal heeft forfait moeten laten gaan voor beide interlands.

Dat nieuws maakt de bond woensdagmiddag zelf bekend via het Twitter-kanaal. Dat Benteke niet van de partij zal zijn, is best opvallend. De aanvaller werkte afgelopen weekend nog zijn wedstrijd af met Crystal Palace thuis tegen Southampton FC (0-2).

Fellaini en Mignolet zaten dan weer op de bank bij respectievelijk Manchester United en Liverpool FC. Ook zijn zullen de groep verlaten vanwege een blessure. Wie wél goed nieuws kreeg, is Davy Roef. De doelman van Waasland-Beveren trainde al mee en blijft nu bij de groep. 

Update 06/09, 10.20: Via Premier League-volger Kristof Terreur is er meer duidelijkheid gekomen over het afhaken van Christian Benteke. Volgens Terreur sukkelt Benteke als sinds de voorbereiding met een kleine, zeurende blessure aan de knie. Aangezien rust de enige remedie is, heeft de spits de nationale ploeg verlaten.