Moet Club Brugge toch vrezen? Er komt een toptransfer voor Vanaken

Moet Club Brugge toch vrezen? "Er komt een toptransfer voor Vanaken"

04-09-2018 23:31
12

Hans Vanaken is andermaal goed begonnen aan het nieuwe seizoen. Dat zag hij ook beloond worden met een selectie voor de Rode Duivels. Vanaken is intussen onmisbaar geworden voor Club Brugge. Zorgt dat in de toekomst voor een probleem?

Analist Wim De Coninck is alvast enorm onder de indruk van de middenvelder. "Oppermachtig bij een oppermachtig en steeds meer imponerend Club. Het gaat allemaal moeiteloos en schijnbaar zonder inspanning. Hij draait zich weg van zijn tegenstanders, vindt altijd oplossingen vooruit, verliest geen enkel duel en is ook verdedigend niet te beroerd om zich uit de naad te lopen. De beste speler op de Belgische velden", zegt hij.

"Nog beter dan vorig seizoen. Niet vergeten dat hij toen begon als bankzitter, na een moeizame aanpassing bij Club, maar Ivan Leko erkende heel snel zijn vergissing", klinkt het in Sport/Voetbalmagzine.

Vanaken voelt zich goed in Brugge, maar blijft hij nog lang? De Coninck gelooft van niet. "Hans Vanaken wordt steeds beter en een toptransfer komt er wel na een paar interlands of opvallende prestaties in de Champions League. Zijn wat lijzige manier van lopen deed velen twijfelen bij elke stap hogerop in zijn carrière. Intussen is het duidelijk dat hij als toekomstige Gouden Schoen een internationale loopbaan aankan", besluit hij.