'Verbaasde' Messi: 'Juventus is nu een van de favorieten voor de Champions League'

'Verbaasde' Messi: 'Juventus is nu een van de favorieten voor de Champions League'

03-09-2018 23:06

Lionel Messi was verbaasd toen hij te horen kreeg dat Cristiano Ronaldo verkaste naar Juventus. De sterspeler van FC Barcelona denkt dat de Oude Dame nu een van de favorieten is om de Champions League te winnen.

"Er waren veel clubs die hem over wilden nemen. Zijn keuze voor Juventus verraste me wel. Ook al is het een erg goed team", aldus Messi in een interview met Catalunya Radio. De Argentijn denkt dat het vertrek van Ronaldo Real Madrid geen goed doet. "Real Madrid heeft nog steeds een van de beste teams van de wereld, maar het maakt toch wel een groot verschil dat Ronaldo is vertrokken. Juventus is nu in mijn ogen wel een van de favorieten om de Champions League te winnen."

FC Barcelona won de Champions League zelf voor het laatst in 2015. "Het is tijd om het toernooi weer eens te winnen", vindt Messi. Vorig seizoen ging Barcelona onderuit tegen AS Roma. "Dat doet nog altijd veel pijn, maar we beschikken over een zeer sterke selectie. Ik ben ervan overtuigd dat we dit seizoen weer een gooi kunnen doen naar de Champions League."