Vanhaezebrouck niet tevreden met Trebel: “De rest neemt dat dan over”

Vanhaezebrouck niet tevreden met Trebel: “De rest neemt dat dan over”

03-09-2018 06:30
8

Anderlecht gaf in de slotfase een overwinning weg tegen Antwerp. Hein Vanhaezebrouck was naar verluidt niet tevreden over de prestatie van de 'motor van de ploeg' Adrien Trebel.

Trebel was de laatste weken de beste man bij Anderlecht, maar kon zijn coach tegen Antwerp niet bekoren. “De drang en de schwung vallen weg bij één iemand en dan neemt de rest dat over. Opeens gaan we met tien tegen elf voetballen en in het moderne voetbal kan dat niet”, laat Vanhaezebrouck weten tegenover Het Nieuwsblad.

“Dan moeten anderen extra inspanningen gaan leveren en zeker tegen het fysiek sterke Antwerp krijgen we het dan zwaar. Het zou niet mogen dat de motor zo stilvalt.” De naam van Trebel viel niet expliciet, maar het was duidelijk dat Vanhaezebrouck niet tevreden was.

“Waarom we stilvallen, is mij een raadsel”, vervolgde Vanhaezebrouck. “Slechte passes, balverlies. Het was nog erger dan op Club Brugge. We zijn hard geconfronteerd met de realiteit. Op dit niveau is het voorlopig niet genoeg. Dit kan gewoon niet”, aldus Vanhaezebrouck.