Scorende Tielemans kan nederlaag niet verhinderen in topper tegen Marseille

02-09-2018 23:21

Youri Tielemans wist zondag zijn eerste doelpunt voor AS Monaco te scoren. Hij ging echter met 2-3 onderuit tegen Marseille. De nederlaag kwam in de slotfase tot stand.

Tielemans speelde bijna een volledige wedstrijd mee. Hag zijn ploeg vlak voor rust op achterstand komen door Mitroglou Konstantinos. De Griekse spits kopte uitstekend raak na een voorzet van Dimitri Payet.

Na de pauze repareerde Monaco de schade. Miljoenenaankoop Youri Tielemans maakte in de 48e minuut gelijk na een verdedigende blunder, waarna Radamel Falcao er een paar minuten later zelfs 2-1 van maakte. In de slotfase kwam het duel pas écht los. Florian Thauvin schoot vanaf de rand van de zestien hard raak en in de laatste minuut maakte Marseille zelfs 2-3.

De wedstrijd leek in 2-2 te eindigen, maar in de absolute slotfase sloegen de bezoekers toe. Valere Germain kopte uit een corner van Thauvin raak en bezorgt Marseille de tweede overwinning van het seizoen. De Franse club staat op de vijfde plek in de Ligue 1.