UPDATE: Coucke brengt nuance bij actie tegen Antwerp: 'Safety first!'

UPDATE: Coucke brengt nuance bij actie tegen Antwerp: 'Safety first!'

02-09-2018 11:54
18

RSC Anderlecht kijkt zondagmiddag Royal Antwerp FC in de ogen op speeldag zes van de Jupiler Pro League. De Brusselse fans krijgen alvast een leuk extraatje.

Via het Twitter-kanaal maakt paars-wit namelijk bekend dat het een promotieactie zal voeren rond het bier in het Astridpark. Voor de komst van Antwerp krijgen alle trouwe fans bij de aankoop van vijf pinten er eentje gratis. Dat kan de sfeer alleen maar ten goede komen, zouden we denken.

Onder het bewind van Marc Coucke is Anderlecht voortdurend op zoek naar nieuwe initiatieven om de supporters dichter aan de club te binden. Zo lanceerde het bestuur ook een vernieuwend idee rond de spelersbus. Na vijf speeldagen tellen de Brusselaars twaalf punten; enkel op bezoek bij Club Brugge werd verloren (2-1).

UPDATE 11u53: Door de actie van Anderlecht is er wat commotie ontstaan, aangezien sommigen via sociale media oproepen tot een veilig drankgebruik. Marc Coucke was er als de kippen bij om dat te onderstrepen. Via Twitter laat hij weten dat veiligheid absoluut op de eerste plaats komt. Hij roept alle fans dan ook op om een BOB aan te duiden.