Bruno goudeerlijk over nieuwe club: Ja, je kan dit beschouwen als een stap terug

Bruno goudeerlijk over nieuwe club: "Ja, je kan dit beschouwen als een stap terug"

02-09-2018 07:53
10

Sporting Charleroi onderging in de laatste dagen van de mercato nog een flinke make-over. Ook Massimo Bruno past in dat project. De pocketaanvaller keert terug naar de club waar het voor hem allemaal begon.

"Ik heb bij Anderlecht en in de Bundesliga gespeeld, dus ja, je kan deze passage bij Charleroi beschouwen als een stap achteruit", is hij meteen open bij L'Avenir. "Als je objectief bent, is dat ook zo, want ik verruil de top voor de subtop. Op dit moment van mijn carrière is dat echter noodzakelijk. Wat het verschil maakt, is dat het om Charleroi gaat. Ik heb het gevoel dat ik terug thuis komt, simpel."

"Er was interesse van flink wat clubs, dus wilde ik mezelf de tijd geven. En Leipzig (zijn vorige club, nvdr.) wilde van haar kant zeker zijn dat er een oplossing was in het geval van een vertrek. Uiteindelijk is het allemaal in orde gekomen. Charleroi was het concreetst, het moest alles regelen. Financieel was het geen gemakkelijke transactie. Maar ik ben verheugd, ik voel dat ik er nood aan heb om een plek te vinden waar ik me goed voel", besluit Bruno.