OFFICIEEL: Na ontbinding bij Mechelen vindt aanvaller nieuwe club in Israël

OFFICIEEL: Na ontbinding bij Mechelen vindt aanvaller nieuwe club in Israël

10-09-2018 13:00
3

KV Mechelen is niet al te best aan het nieuwe seizoen begonnen. Het hoopte snel te kunnen promoveren naar 1A, maar staat momenteel voorlaatste in 1B. Weinig reden om te lachen dus in de spelerskern. Mogelijk voor twee spelers binnenkort nog minder.

KV Mechelen wil deze transferperiode graag nog wat zware contracten kwijt raken. Dat kan slecht nieuws betekenen voor Yacouba Sylla en Fatos Beqiraj. Het duo mag vertrekken van Malinwa, maar er is amper interesse. Dat meldt Het Nieuwsblad.

Malinwa wil de twee echter graag kwijt en denkt daarom aan een drastische oplossing. Zo bestaat de kans dat de contracten van beide spelers ontbonden worden.

Update: Volgens Frank Dekeyser van Het Nieuwsblad is het contract van Fatos Beqiraj inmiddels ontbonden. Ook Sylla lijkt datzelfde lot beschoren, al is er momenteel nog geen oplossing voor hem.

Update 20u29: KV Mechelen heeft het nieuws over Beqiraj inmiddels ook officieel bekend gemaakt via de officiële kanalen.

Update 10/09, 13.00: Fatos Beqiraj heeft een nieuwe club gevonden. De aanvaller gaat in de slag in Israël, dat weet David Van den Broeck van Het Nieuwsblad. Beqiraj koos voor FC Maccabi Netanya.