'Anderlecht legt 8 miljoen euro neer: verdediger al gespot op de luchthaven'

'Anderlecht legt 8 miljoen euro neer: verdediger al gespot op de luchthaven'

Gepubliceerd: vrijdag 31 augustus 2018 om 11:10vr 31-08-2018 om 11:10

Anderlecht lijkt zich op de slotdag van de transfermarkt alsnog te gaan versterken met Bubacarr Sanneh. De verdediger van FC Midtjylland is volgens het Deense Ekstra Bladet onderweg naar België.

Anderlecht zag Sanneh al enige tijd als de ideale vervanger van Kara Mbodji, maar keek vanwege de hoge transfersom ondertussen ook rond naar andere opties. Paars-wit lijkt uiteindelijk toch bij de Gambiaan te zijn uitgekomen, mede omdat de transfer van Dario Zuparic zou zijn afgeketst. De Brusselaars moeten wel de absolute hoofdprijs betalen om Sanneh los te weken bij FC Midtjylland, dat donderdagavond niet de groepsfase van de Europa League wist te bereiken.

Beide partijen zouden een akkoord hebben bereikt over een transfersom van liefst 8 miljoen euro, een bedrag dat via bonussen nog op kan lopen tot 8,5 miljoen euro. Ekstra Bladet meldt dat Sanneh zich vrijdagochtend niet meer heeft gemeld voor de training en met zijn zaakwaarnemer al op het vliegveld is gesignaleerd. Alles wijst erop dat de Anderlecht de op één na duurste transfer uit de clubgeschiedenis gaat afronden.

Lees ook: LIVE: Volg de laatste uren van de transferperiode op de eerste rij

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws