UPDATE: 'Coucke keert terug uit vakantie, deal met Markovic is afgerond'

UPDATE: 'Coucke keert terug uit vakantie, deal met Markovic is afgerond'

31-08-2018 22:40
38

Anderlecht is nog niet klaar op de transfermarkt. La Dernière Heure meldt dat paars-wit dicht bij een transfer van Lazar Markovic staat. Eerder werd de Serviër nog gelinkt aan Standard.

La Dernière Heure meldt dat de transfer van Lazar Markovic naar Anderlecht in de komende uren wordt afgerond. Afgelopen seizoen kwam de Servische middenvelder al op huurbasis uit voor paars-wit. Toen kwam Markovic ook in de laatste uren van de transfermarkt naar het Astridpark.

Markovic maakte veel indruk bij Anderlecht en paars-wit wilde de Servische international graag behouden. Dat leek echter gemakkelijker gezegd dan gedaan. Nu lijkt er alsnog een akkoord te zijn gevonden met Liverpool, volgens een bron die dicht bij Markovic staat.

Update 31/08 19u05: Lazar Markovic is nog geen speler van Anderlecht, maar de Serviër wordt in de laatste vijf uur van de mercato waarschijnlijk alsnog vastgeledgd. Liverpool Echo schrijft dat Anderlecht en Liverpool een akkoord hebben bereikt over een transfersom van 3,2 miljoen euro. Daarnaast zouden de Engelsen een doorverkooppercentage van liefst 50 procent hebben bedongen.

Update 31/08 22u07: Anderlecht gaat wel degelijk opnieuw in zee met Markovic. Het Laatste Nieuws zag de Serviër toekomen op de parking van het oefencentrum. Hoogstwaarschijnlijk zet hij snel zijn handtekening onder een definitieve transfer.

Update 31/08 22u40: Volgens La Dernière Heure is de deal tussen Anderlecht en Markovic in kannen en kruiken. Beide partijen kwamen iets na 22u overeen dat de flankspeler een contract van drie jaar zal ondertekenen, met nog een optie op een extra seizoen. De laatste formaliteiten zouden binnen het uur afgerond worden. Marc Coucke zou overigens aanwezig zijn. Dat is opvallend, want de voorzitter was deze week nog op vakantie.