OFFICIEEL: Zulte Waregem leent aanvaller uit aan Nederlanders

OFFICIEEL: Zulte Waregem leent aanvaller uit aan Nederlanders

Gepubliceerd: donderdag 30 augustus 2018 om 17:06do 30-08-2018 om 17:06

NAC Breda huurt aanvaller Robert Mühren voor één seizoen van Zulte Waregem. De 29-jarige aanvaller speelde vorig seizoen nog op huurbasis voor Sparta.

"Het is voor mij allemaal snel gegaan. Vanochtend zat ik nog in België en nu sta ik als een gelukkig mens hier in het Rat Verlegh Stadion", aldus Mühren op de website van NAC. "Ik speel het liefst net achter de spits, maar kan met mijn diepgang net zo goed renderen als enige spits. Het is in ieder geval mijn bedoeling om dit seizoen veel aan spelen toe te komen en het publiek op zoveel mogelijk doelpunten en assists te trakteren."

Technisch directeur Hans Smulders is tevreden met de komst van de aanvaller. "De afgelopen periode hebben we druk gezocht naar een goede aanvulling voor onze spitspositie. Dat valt nog niet mee, aangezien het gaat om een positie waar in de markt veel vraag naar is", legt hij uit. "We hebben veel gesprekken gevoerd en zijn blij dat we Robert hebben overtuigd om voor NAC te kiezen. Hij is een ander type dan we al in huis hebben en past goed in het profiel van een spits die de ruimtes achter de laatste lijn van de tegenstander kan opzoeken."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws