'Verschueren en Engels journalist laten Anderlecht-fans dromen'

'Verschueren en Engels journalist laten Anderlecht-fans dromen'

29-08-2018 22:00
12

Lazar Markovic moet nog altijd weg bij Liverpool, maar heeft nog maar enkele dagen te gaan. Volgens Evening Standard zijn de pistes van Standard en Anderlecht nog altijd de meest concrete.

Markovic heeft Liverpool liefst 25 miljoen euro gekost, maar die club is tevreden met een fractie van de prijs. Zelfs vijf à zes miljoen euro zou nu al genoeg zijn voor de winger. De Engelse bron noemt alleen Anderlecht en Standard als geïnteresseerde clubs die hem mogelijk nog komen weghalen op Anfield Road. Olympiacos, dat eerder interesse toonde, wordt niet meer vermeld.

Markovic kwam vorige winter met een grote conditionele achterstand aan in het Astridpark, maar kon toch nog van dienst zijn in de Play-Offs. Sportief manager Luc Devroe toonde zich in een eerder interview echter niet meteen happig om hem terug te halen.

Update 29/08, 22.00: Volgens Engels journalist Dominic King staat Markovic binnen 48 uren terug in ons land. De flankspeler kan volgens hem kiezen tussen Anderlecht en Standard. Ondertussen stuurt Michel Verschueren een opmerkelijke tweet de wereld in. 'Ik heb het gevoel dat er morgen nog iets speciaal zal gebeuren dat ons allemaal zal laten dromen.' Nu is de vraag is één en één twee?