Niet alleen Mourinho, maar ook Lukaku ligt onder vuur in Engeland: ''Zwak''

Niet alleen Mourinho, maar ook Lukaku ligt onder vuur in Engeland: ''Zwak''

28-08-2018 10:25
7

Manchester United ging maandagavond met pijnlijk cijfers onderuit tegen Tottenham Hotspur: 0-3. Met 3 op 9 is United begonnen aan de slechts competitiestart sinds 1992/1993. Romelu Lukaku deelde mee in de malaise, want bij een 0-0 stand liet hij een niet te missen mogelijkheid liggen. Onze landgenoot krijgt dan ook de nodige kritiek.

Manchester Evenings News schrijft: "Hij begon zwak en miste daarna voor open doel. Hij werkte erg hard, maar zijn afwerking en spel in balbezit waren erg pover en zijn zelfvertrouwen zakte zienderogen.'' De collega's van The Independent benadrukken ook dat Lukaku altijd had moéten scoren. "Bij 0-0 had Lukaku áltijd moeten scoren en United op voorsprong moeten brengen.''

The Statesman oordeelde hard met een 3 op 10 als rapportcijfer. "Een vooraanstaande speler mag zo'n kansen niet missen als een ploeg zich wil kwalificeren voor Europa, laat staan als ze wil meedoen voor de titel", luidt het streng. The Daily Mail en The Daily Star beordeelden de Rode Duivel zelfs als slechtste speler van het veld.  "Indien hij scoorde had de wedstrijd er helemaal anders kunnen uitzien. Het was gewoon zwak van hem", klinkt het.

Lees ook: Boze Mourinho laat zich volledig kennen aan het eind van persconferentie