OFFICIEEL: KV Oostende neemt afscheid van Bossaerts

OFFICIEEL: KV Oostende neemt afscheid van Bossaerts

28-08-2018 09:16
1

Mathias Bossaerts versterkt per direct de gelederen van NEC. De 22-jarige verdediger verlaat KV Oostende en tekent voor drie jaar in Nederland. NEC meldt dat dinsdagochtend via de officiële kanalen. 

"Met Mathias halen we een sterke centrale verdediger, die ondanks zijn nog jonge leeftijd al veel heeft meegemaakt, hoogtepunten, maar ook zware tijden. De afgelopen jaren zijn voor hem niet verlopen zoals hij had gehoopt, maar wij zijn er van overtuigd dat wij zijn potentieel tot wasdom kunnen laten komen", licht directeur Remco Oversier de komst van Bossaerts toe op de website van de club. "Wij geven Mathias hier alle tijd en ruimte voor, zodat we de komende seizoenen veel plezier aan hem gaan beleven."

De verdediger zelf is blij met zijn overstap. "Ik heb in een vroeg stadium al contact gehad en de plannen, in combinatie met het enthousiasme en de vasthoudendheid van iedereen bij de club, hebben me voor deze stap doen kiezen. NEC is een mooie club met een trouwe achterban en ik kijk er naar uit om hier wedstrijden te mogen gaan spelen."