Mannaert brengt duidelijkheid, vijf spelers denken aan vertrek bij Club Brugge

Mannaert brengt duidelijkheid, vijf spelers denken aan vertrek bij Club Brugge

27-08-2018 17:02
9

Club Brugge heeft alweer een rumoerige transferperiode achter de rug. Het haalde een pak nieuwe spelers en zag er ook een pak vertrekken. Maar het werk is nog niet af.

Zo geeft Vincent Mannaert in HLN Vista aan dat er nog een paar spelers zullen vertrekken bij Club Brugge. Meer bepaald zoeken Vladimir Gabulov, Lior Refaelov, Sander Coopman, Ivan Tomecak en Thibault Vlietinck nog naar een nieuwe uitdaging.

"Sommige spelers hebben aangegeven dat ze willen vertrekken", vertelt Mannaert over de eerste drie spelers. "Tomecak en Vlietinck vinden de concurrentie wat te zwaar en denken ook na over hun toekomst. Vlietinck twijfelt nog of hij wil blijven of niet", aldus de general manager van Club Brugge.

Voor het vijftal lijkt een plekje in de wekelijkse wedstrijdselectie alvast moeilijk te gaan worden. Gabulov moet concurreren met onder andere Karlo Letica en Ethen Horvath. Lior Refaelov en Sander Coopman moeten dat doen met Hans Vanaken en Siebe Schrijvers. Voor Tomecak en Vlietinck is er concurrentie van onder andere Dennis, Krépin Diatta, Dion Cools, Clinton Mata en Arnaut Danjuma.