Mbokani over zijn keuze voor Antwerp: Die combinatie gaf de doorslag

Mbokani over zijn keuze voor Antwerp: "Die combinatie gaf de doorslag"

27-08-2018 16:13
10

Dieumerci Mbokani keert terug naar de Jupiler Pro League. De Congolese aanvaller tekende een contract bij Royal Antwerp FC. De transfervrije Mbokani had meerdere opties, maar koos toch voor een terugkeer naar België.

"Het vertrouwen dat Luciano (D'Onofrio, red.) uitstraalt, de band die we hebben en het feit dat ik ook met Bölöni in het verleden heel graag heb samengewerkt. Die combinatie gaf de doorslag. In de spelersgroep ken ik hier ook Van Damme en Bolingi al", vertelde Mbokani aan Het Laatste Nieuws.

D'Onofrio is zelf ook in zijn nopjes met de transfer. "Ik was blij hem nog eens te zien omdat ik twee fantastische jaren met hem meemaakte en daar buitengewone souvenirs aan overhield. Daar stopt het voorlopig. Nu is het aan hem om te laten zien dat hij ons nog diensten kan bewijzen.

"Om ons kan laten dromen met prestaties die ons publiek weet te appreciëren. Mbokani moet in de eerste plaats Antwerpenaar worden. Verwacht nu hij er is geen verklaringen omtrent Play-Off 1 of de titel. Hij moet in de eerste plaats Antwerpenaar worden", besloot de sportief directeur van Antwerp.