Geen paniekaankopen bij Anderlecht, Devroe predikt na nederlaag rust

Geen paniekaankopen bij Anderlecht, Devroe predikt na nederlaag rust

27-08-2018 14:03
15

RSC Anderlecht verloor zondag met 2-1 van Club Brugge. De huidige kern van paars-wit lijkt nog niet volledig compleet, maar paniekaankopen komen er in Brussel niet. 

Anderlecht wil nog voor een centrale verdediger gaan. Er zijn twee opties, maar voor de rest kan het wel eens stil blijven bij Anderlecht. "Wie denkt dat we nu onze transferplannen plots gaan omgooien omdat de wedstrijd tegen Club een beetje tegenzat, die heeft het mis", stelt Luc Devroe in Het Laatste Nieuws

Devroe denkt te weten waarom Anderlecht de topper verloor.  “We zijn gewoon te veel meegegaan in het fysieke spel van Club. We mogen niet vergeten dat we vanaf minuut 16 tot minuut 43 de wedstrijd volledig in handen hadden."

Anderlecht kwam één keer terug in de partij. Een tweede keer lukte niet. "Het tweede doelpunt van Club deed ons pijn, dat zijn we niet meer te boven gekomen. We vonden de voetballende oplossing niet meteen meer en zijn dan lange ballen beginnen gooien. Dan speel je natuurlijk in de kaart van Club ..."

Lees ookAnderlecht geraakt niet af van Kara: 'Medische testen geannuleerd'