UPDATE: Nantes reageert op de 'hamer van Coulibaly': 'Van ons mag hij spelen'

UPDATE: Nantes reageert op de 'hamer van Coulibaly': 'Van ons mag hij spelen'

27-08-2018 14:45
8

Kalifa Coulibaly zit in de penarie. De Malinese aanvaller van FC Nantes werd vorige week gearresteerd door de Franse politie. Hij moest zelfs een nachtje brommen in de cel.

Dat meldt de lokale krant Ouest-France. De ex-speler van AA Gent zou donderdag een vrouw hebben aangevallen met een hamer. De gebeurtenissen vonden plaats op privé-domein, maar de buren verwittigden de politie, en die sloegen Coulibaly in de boeien.

De aanvaller moest een nachtje in de cel doorbrengen. Vrijdagochtend werd hij opgepikt door de zoon van Nantes-voorzitter Waldemar Kita. Het slachtoffer besloot om geen klacht in te dienen tegen Coulibaly, maar de aanvaller kan wel nog vervolgd worden door het Franse parket.

Update 14.45: Nantes heeft ondertussen met een persbericht gereageerd op het verhaal over Coulibaly. Volgens de Franse club reageerde de speler vol verbazingen op de aantijgingen. 'Het gaan om een misverstand. Coulibaly is ondervraagd door de politie, maar pleit onschuldig. Tegen de speler is er geen klacht ingediend. Zaterdag kan hij spelen tegen SM Caen.'