'Transfer aanstaande bij Antwerp: nieuw gezicht traint al mee'

'Transfer aanstaande bij Antwerp: nieuw gezicht traint al mee'

30-08-2018 10:57
11

Antwerp FC heeft zijn start niet gemist. Met 11 op 15 draait de Great Old mee bovenin het klassement. Met Dieumerci Mbokani haalde het nog een grote naam binnen, maar daar blijft het wellicht niet bij.

Luciano D'Onofrio hoopt in de laatste week van de zomermercato nog iets uit zijn hoed te toveren. De sportieve baas van Antwerp krijgt de volgende aanwinst zowaar in de schoot geworpen. Het Nieuwsblad weet namelijk dat Amara Baby door Sporting Charleroi werd aangeboden.

De linksvoetige flankspeler staat gekend om zijn snelheid, loopvermogen en kracht. Ondanks het feit dat Baby steevast een basisspeler was onder Felice Mazzu, mag hij toch vertrekken. Gezien zijn fysieke capaciteiten lijkt de kans niet onbestaande dat ook Laszlo Bölöni gecharmeerd is.

De komende dagen gaan beide clubs rond de onderhandelingstafel zitten. Baby werd dan wel aangeboden op de Bosuil, toch moet er nog een transfersom betaald worden voor de Carolo.

Update 30/08 10.57: Baby zal donderdag worden gepresenteerd op de Bosuil. Antwerp-watcher Gert Gysen laat op Twitter weten dat Baby zelfs al meetraint bij zijn toekomstige werkgever. Na de oefensessie worden de laatste details afgerond en tekent hij zijn contract, aldus Gysen.