Slechts nieuws voor Anderlecht: 'Grieken hebben andere prioriteit'

Slechts nieuws voor Anderlecht: 'Grieken hebben andere prioriteit'

Gepubliceerd: dinsdag 28 augustus 2018 om 08:50di 28-08-2018 om 08:50

RSC Anderlecht hoopt komende week nog extra verdediger in huis te halen. Verder hoopt paars-wit ook nog Ivan Obradovic  te slijten. De overbodige linksachter kan zijn carrière verder zetten in Griekenland.

Het Laatste Nieuws weet dat PAOK Thessaloniki een poging deed voor de Serviër. Niet voor het eerst trouwens. Eerder deze zomer waagden de Grieken al hun kans voor Obradovic, maar tot een deal kwam het toen niet.

Het was vooral de linksachter zelf die bedankte voor een Grieks avontuur. Luc Devroe dreigt er echter mee hem naar de B-kern te verbannen indien de Serviër op 1 september niet weg is bij Anderlecht. De Serviër hapt in dus maar beter toe deze keer.

Obradovic heeft nog één jaar contract lopen in het Astridpark. Daarbovenop heeft de linkspoot een hoog salaris, waardoor niet zomaar naar een nieuwe club wil tegen lagere voorwaarden. Komende week hoopt Anderlecht tot een deal te komen.

Update 28/09, 08.50: PAOK mag dan wel denken aan Obradovic, de Grieken hebben een andere prioriteit dan de Serviër. Alin Tosca van Betis staat bovenaan het verlanglijstje van PAOK. Dat schrijft Sportwereld. Mogelijk moet Anderlecht dus een andere oplossing zoeken voor Obradovic, die in Brussel geen toekomst meer lijkt te hebben. Ondertussen lijkt Anderlecht wel van Kara Mbdoji verlost te geraken. De Senegalees kan op huurbasis naar Frankrijk

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws