'Wesley is sowieso beter dan Santini en Dimata, zo'n type vind je nergens'

'Wesley is sowieso beter dan Santini en Dimata, zo'n type vind je nergens'

27-08-2018 09:50
12

Wesley Moraes keerde na twee schorsingdagen terug bij Club Brugge. De Braziliaan speelde meteen een goede wedstrijd tegen RSC Anderlecht en was één van de, en misschien wel dé, uitblinker. Ook ploegmaat Hans Vanaken kon zijn lof niet op.

De middenvelder is bijzonder tevreden met zijn ploegmaat. "Hij is ongetwijfeld de beste met wie of tegen wie ik in België gespeeld heb", aldus Vanaken in Het Laatste Nieuws. Bij RSCA liepen er ook twee goede spitsen rond. Niet zo goed als Wesley, aldus Vanaken. "Of hij beter is dan Dimata en Santini? Sowieso", is de spelmaker van Club Brugge duidelijk.

"Hij is zo'n complete spits. Sterk, snel, balvast en doeltreffend. Dat hij nu zijn hoofd niet liet hangen, is ook een goed teken. Hij heeft zelf beseft dat hij fout is geweest (de slag in het gezicht tegen Moeskroen). Alleen was het een geluk voor ons en voor hem dat het bij twee weken bleef. Als we Wesley ooit zouden kwijtraken, zal het enorm moeilijk zijn om zo'n type te vinden. Dat vind je nergens", zegt hij.