'Coopman heeft een druk weekend en bezoekt twee clubs'

'Coopman heeft een druk weekend en bezoekt twee clubs'

27-08-2018 07:35
2

Bij Club Brugge is er dit seizoen geen plaats in de kern voor Sander Coopman. De middenvelder kan gelukkig voor hem rekenen op voldoende interesse. Het afgelopen weekend bracht hij alvast twee bezoekjes aan geïnteresseerde clubs.

De voorbije seizoenen speelde Coopman op huurbasis voor Zulte Waregem. Een nieuwe verhuis naar Essevee komt er niet. Het wordt KV Oostende of Sporting Charleroi voor de middenvelder. Vrijdag woonde Coopman KV Oostende – Zulte Waregem (3-1) bij. Later zag hij live Charleroi met 0-2 verliezen van KV Kortrijk. Dat meldt L'Avenir.

Zowel Oostende als Charleroi hebben Coopman iets te bieden. Oostende lijkt dit seizoen opnieuw voor Play-Off 1 mee te doen. Daarnaast is er het familiale aspect. Coopman – die net vader is geworden – woont in Kortrijk en moet dus minder lang reizen naar de kust.

Toch heeft Charleroi nog een kans. Bij de Zebra's kan Coopman de onbetwiste nummer één op het middenveld worden. Coopman had een goed gesprek met Gert Verheyen en Felice Mazzu. Binnen enkele dage moet hij de knoop doorhakken.