Coucke analyseert eerste helft: 'Piepjonge ploeg onder de indruk'

26-08-2018 15:38
15

In Club Brugge – Anderlecht staat het na 45 minuten 2-1 voor de thuisploeg. Marc Coucke is niet aanwezig in het Jan Breydelstadion, maar gaf op Twitter wel een korte analyse over de eerste helft.

De voorzitter van Anderlecht genoot ondanks de achterstand van zijn ploeg. 'Rust in Club Brugge – Anderlecht met 2-1. FCB is iets sterker', aldus Coucke.

De voorzitter van Anderlecht denkt ook te weten waarom zijn club momenteel de mindere is. 'Onze piepjonge ploeg is soms nog onder de indruk, maar dat hoort bij het leerproces. In de tweede helft een tandje bijzetten.'

Coucke gaf forfait voor de partij in Brugge. De voorzitter van Anderlecht is op vakantie vertrokken