Club Brugge zorgde voor verbazing: Transfer was helemaal niet de bedoeling

Club Brugge zorgde voor verbazing: "Transfer was helemaal niet de bedoeling"

26-08-2018 12:13

Sporting Charleroi zit momenteel in de hoek waar de klappen vallen. Zaterdagavond verloor het opnieuw. Na de 0-2 nederlaag tegen KV Kortrijk wil Charleroi-directeur Mehdi Bayat de transfermarkt op. Bayat komt ook terug op de transfer van Kaveh Rezaei naar Club Brugge. 

Na vijf speeldagen telt Charleroi amper drie punten. Wat een verschil met vorig seizoen toen de Zebra's quasi de perfecte start kenden. “Vorig jaar begonnen we evenwel heel goed en was het minder op het eind. We zagen toen ook dat heel wat teams in staat waren om minder goed te beginnen maar op het eind op het goeie moment op de goeie plaats te staan”, houdt Bayat het hoofd recht.

Charleroi moet het sinds deze week doen zonder Kaveh Rezaei. Drie weken geleden tekende de aanvaller nog een nieuw contract in het Zwarte Land. Toch trok hij alsnog naar Club Brugge. "Dat was helemaal niet voorzien en valt een beetje op ons dak", stelt Bayat.

Verbazing
"We dachten niet dat Rezaei nog zou vertrekken, maar Club Brugge legde het vereiste bedrag op tafel. We moeten nu hard werken om zijn verlies op te vangen en aanvallers zoeken. We hebben hier en daar echter ook nog iets anders nodig in ons team. Dat willen we voor het einde van de mercato aanpakken."

Bayat belooft zijn fans nog versterking. "Er zal nog één aanvaller bijkomen, misschien twee. En we willen ook nog een offensieve middenvelder."