Genk-huurling debuteert sterk, maar baalt: “Ik ben gefrustreerd

Genk-huurling debuteert sterk, maar baalt: “Ik ben gefrustreerd"

25-08-2018 23:42

Bij KRC Genk was er dit seizoen geen plaats in de selectie voor Manuel Benson. De flankspeler mag bij Moeskroen minuten vergaten. Zaterdag maakte hij zijn debuut voor Les Hurlus. Benson speelde goed, maar beet samen met zijn ploegmaats in het zand. Moeskroen verloor met 0-1 van KAS Eupen. 

"Ik ben gefrustreerd, ik denk dat er toch wel meer in zat. Zeker als je naar de 2e helft kijkt. De afgekeurde goal heeft ons toch een tik gegeven. We hebben daar misschien iets te lang getreurd en kregen zo te makkelijk die tegengoal", aldus Benson bij Sporza

"Daarna hebben we hard gevochten, maar de bal viel net niet goed. We hebben nog verschillende kansen gehad, maar misten de frisheid en finesse om het af te maken. Natuurlijk snakken we naar een goal. We zijn er de hele week hard mee bezig."

Volgens Benson heeft Moeskroen nog een hoop werk. "Als je dan in de wedstrijd in een goede positie komt, is er ook wat meer druk. We moeten daar verstandig leren mee om te gaan en vooral rustig blijven en hard werken om die goal te maken."