Arsenal boekt eerste zege, invaller Depoitre kan niet voor winst zorgen

25-08-2018 18:10

Arsenal heeft zaterdag de eerste overwinning van het seizoen geboekt. In het eigen Emirates Stadium won de ploeg van manager Unai Emery met 3-1 van West Ham United.

Aanvankelijk zag het er helemaal niet goed uit voor Arsenal, dat in de eeste helft op achterstand kwam door een doelpunt van Marko Arnautovic. Op dat moment stonden The Gunners, die de eerste twee competitieduels verloren, virtueel op de laatste plek in de Premier League.

Het antwoord van Arsenal bleef niet uit. Nacho Monreal produceerde voor rust de gelijkmaker, waarna de ploeg van Emery in de tweede helft de drie punten veiligstelde. Issa Diop (eigen doelpunt) en Danny Welbeck maakten de doelpunten.

In eigen huis is Huddersfield er niet in geslaagd om de drie punten te pakken. Laurent Depoitre begon op de bank in het duel tegen promovendus Cardiff City. Beide ploegen kwamen niet aan doelpunten. Ook Depoitre, die tien minuten voor tijd inviel, kon niet voor een doelpunt zorgen.