OFFICIEEL: Mbokani maakt zijn rentree in het Belgische voetbal

OFFICIEEL: Mbokani maakt zijn rentree in het Belgische voetbal

25-08-2018 17:40
18

Royal Antwerp FC heeft een zeer straffe slag geslagen op de transfermarkt. The Great Old heeft zich namelijk weten te versterken met niemand minder dan Dieumerci Mbokani.

Antwerp kondigde de komst van Mbokani zaterdagmiddag via de officiële kanalen aan. Beide partijen bereikten een akkoord over een contract voor één seizoen, zo maakt de club bekend. Mbokani was transfervrij, nadat zijn contract bij Dinamo Kiev deze zomer afliep.

Mbokani was bij Standard en Anderlecht een garantie voor goals, maar wist over de grens niet te slagen. Bij Kiev kon hij ondanks 31 treffers in 77 duels geen onbetwistbare basiskracht worden, terwijl hij in Engeland zowel bij Norwich City als Hull City niet wist te imponeren. Uitstapjes naar AS Monaco en VfL Wolfsburg bleken helemaal mislukkingen.

De inmiddels 32-jarige spits hoopt bij zijn rentree in de Jupiler Pro League aan te tonen dat hij het scoren nog niet is verleerd. Met 66 goals in 127 competiematchen heeft hij in ons land alvast aangetoond een absolute goalgetter te kunnen zijn. Antwerp hoopt dat hij het komende seizoen deze status waarmaakt.