Carcela krijgt navolging: Wesley gaat vrijuit, ook Vranjes kan meespelen in Brugge

Carcela krijgt navolging: Wesley gaat vrijuit, ook Vranjes kan meespelen in Brugge

25-08-2018 15:45
109

Het heeft lang geduurd, erg lang, maar uiteindelijk komt Wesley Moraes met de schrik vrij. De aanvaller van Club Brugge zou niet geschorst worden voor zijn slag op het veld van Royal Excel Mouscron. Ook RSC Anderlecht heeft reden tot juichen.

Belga weet dat Wesley geen sanctie opgelegd krijgt van de Geschillencommissie. Zaterdag kwam die in uitgesteld relais samen, nadat de advocaat van Standard een vertragingsmanoeuvre had toegepast in de zaak rond Mehdi Carcela. Uiteindelijk resulteerde dat in de vrijspraak van de Marokkaan. Wesley kreeg nu hetzelfde heugelijke nieuws.

Of Ognjen Vranjes ook vrijuit gaat, is voorlopig nog even afwachten. De Bosniër kent pas maandag het definitieve verdict. Dat houdt echter goed nieuws in voor Hein Vanhaezebrouck. Tot dan mag Vranjes immers meevoetballen met paars-wit. Zondag kan hij dus wel degelijk aan de aftrap verschijnen voor de kraker op het veld van Club Brugge. Dat kans is reëel dat hij Wesley dan in de ogen kijkt.

Overigens zouden ook Loris Brogno (KFCO Beerschot-Wilrijk) en Eric Ocansey (KAS Eupen) niet langer moeten vrezen voor een schorsing.