'Ciman niet naar Antwerp, verdediger kiest voor de Ligue 1'

'Ciman niet naar Antwerp, verdediger kiest voor de Ligue 1'

Gepubliceerd: dinsdag 28 augustus 2018 om 07:40di 28-08-2018 om 07:40

Laurent Ciman was vrijdag een opvallende afwezige in het duel tussen Los Angeles FC en LA Galaxy. De verdediger is helemaal fit, maar zat niet in de kern. Transferperikelen zouden daarvoor de reden zijn.

Ciman is een onbetwiste basisspeler bij Los Angeles FC, maar zat vrijdag toch niet in de kern voor zijn ploeg. Volgens zijn coach Bob Bradley werd hij uit de kern gelaten vanwege transferperikelen.

'Er zijn geruchten dat Ciman een aantal aanbiedingen van clubs vanuit de hele wereld op zak heeft. Bradley had de indruk dat hij niet voldoende geconcentreerd was', citeert Belga het Amerikaanse ESPN.

Ciman werd in december van vorig jaar door Los Angeles FC overgenomen van Montreal Impacts. Hij is één van de vaste waardes achterin, maar daar lijkt dus verandering in te gaan komen. Het is niet geweten welke teams interesse tonen in Ciman.

Update 18u15: Inmiddels is het ook geweten dat de Franse eersteklasser Dijon één van de ploegen is die interesse toont in Ciman. Dat meldt TVA Sports.

Update 28/08, 07:40: De naam van Ciman viel bij Royal Antwerp FC, maar een terugkeer naar de Belgische velden komt er niet. Zoals verwacht wordt het Franse Dijon zijn nieuwe werkgever. Volgens Sportwereld tekent de voormalige Rode Duivel dinsdag een contract van twee jaar met een optie bij de Franse club. 

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws