Club Brugge wordt hard aangepakt: 'Vanhove draait zich om in zijn graf'

Club Brugge wordt hard aangepakt: 'Vanhove draait zich om in zijn graf'

Gepubliceerd: zaterdag 25 augustus 2018 om 12:02za 25-08-2018 om 12:02

Club Brugge lijkt qua inkomende transfers helemaal klaar te zijn. De Bruggelingen hebben hun duurste transferperiode ooit erop zitten. Columnist Hugo Camps herinnert zich een andere tijd bij Club.

Terwijl het geld vlotjes uitgegeven wordt tegenwoordig, kent Camps nog een Club Brugge waar dat anders was. 'In de tijd dat Antoine Vanhove nog over transfers ging bij Club werd er tot een cent na de komma onderhandeld', schrijft hij.

'Hij haalde een paar grote namen naar De Klokke, onder wie Marc Degryse, maar betaalde hooguit een schicht van de prijs. Antoine sjacherde zich een ongeluk', klinkt het in zijn column in Het Laatste Nieuws.

Hij vindt dat er nu iets té veel geld wordt uitgegeven. 'Deze zomer kocht Club Brugge voor meer dan 20 miljoen in. Alsof er in Jan Breydel een ezel was langsgekomen. Rezaei komt voor 5 miljoen van Charleroi. Mitrovic, Letica en Schrijvers scoren samen 10 miljoen. Klein grut loopt ook in de miljoenen. Het lijkt bijna pretentie. Antoine draait zich om in zijn graf', aldus Camps.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws