'Twee uitblinkers uit JPL waren in beeld bij Anderlecht en Club Brugge'

'Twee uitblinkers uit JPL waren in beeld bij Anderlecht en Club Brugge'

Gepubliceerd: zaterdag 25 augustus 2018 om 11:47za 25-08-2018 om 11:47

Het wordt voor Anderlecht en Club Brugge steeds lastiger om de betere spelers uit de eigen competitie in huis te halen. Siebe Schrijvers en Kaveh Rezaei zijn een uitzondering op die regel. Beide topclubs wilden meer.

La Dernière Heure weet namelijk dat Junior Edmilson en Leandro Trossard concrete pistes waren voor zowel Anderlecht als Club Brugge. Beide topclubs deden een poging voor de twee smaakmakers van vorig seizoen, maar zowel Edmilson als Trossard kozen voor iets anders.

Edmilson verliet Standard onlangs voor de roebels in Qatar. Vooral Anderlecht werd nadrukkelijk aan de Brasilo-Belg gelinkt, maar de publiekslieveling van de Rouches koos dus voor de oliedollars. De dribbelvaardige winger zelf ontkent met klem de interesse van paars-wit.

Trossard liet dit seizoen al zien dat hij stilaan naar zijn allerbeste vorm toegroeit. Bij Genk is hij een absolute uitblinker. Club en Anderlecht waren gecharmeerd door de vinnige flankaanvaller, maar de Limburger tekende voor hun neus een sterk verbeterd contract in de Luminus Arena.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Wie van beiden schat je het hoogst in?

Junior Edmilson
13%
Leandro Trossard
87%
(771 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws