Amrabat was het kotsbeu bij Feyenoord: Na drie weken klaagde hij al

Amrabat was het kotsbeu bij Feyenoord: "Na drie weken klaagde hij al"

Gepubliceerd: zaterdag 25 augustus 2018 om 10:08za 25-08-2018 om 10:08

Sofyan Amrabat was bij Feyenoord niet tevreden over de manier van trainen. Volgens De Telegraaf-journalist Valentijn Driessen uitte de ex-Feyenoorder al na drie weken zijn ongenoegen in Rotterdam-Zuid.

"Hij begon al te klagen toen hij daar drie weken rondliep. Hij vond dat ze bij FC Utrecht onder Erik ten Hag veel beter trainden dan onder Van Bronckhorst", aldus Driessen bij Veronica Inside. "Dat was maar een beetje bezigheidstherapie. Dat viel hem verschrikkelijk tegen, plus dat hij geen basisplaats kon veroveren. Daar gaat het natuurlijk om. Als hij goed genoeg was, had Van Bronckhorst hem echt wel opgesteld."

Amrabat wist genoeg toen Feyenoord Jordy Clasie haalde. "Die ook reserve-aanvoerder werd. Dan weet je dat je op die plaats voorlopig niet aan die bak komt. Dat Feyenoord zo makkelijk meewerkt, wil natuurlijk wel iets zeggen."

Er is iets gebeurd tussen Amrabat en Feyenoord. "De wijze waarop Feyenoord meewerkt en zoveel geld inlevert..Er is daar wel wat aan de hand geweest. Er is wel wat gebeurd. Anders laat je hem niet zo makkelijk weg gaan", zegt Driessen.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws