Club Brugge mag bekend gezicht bedanken: Amrabat heeft mij gebeld

Club Brugge mag bekend gezicht bedanken: "Amrabat heeft mij gebeld"

25-08-2018 07:24
3

Club Brugge heeft voor versterking op het middenveld gezorgd. Sofyan Amrabat moet daar voor meer concurrentie zorgen. Johan Boskamp kreeg een telefoontje van de Marokkaan.

Dat vertelt hij in Het Belang Van Limburg. "Club Brugge haalde Sofyan Amrabat van Feyenoord binnen. Een aanwinst als je het mij vraagt. Hij belde me nog op om zich over Brugge te informeren. Ik vind het jammer dat hij weg is. Hij werd bij de Rotterdammers vaak op de rechtsachter geposteerd, maar speelt liever op het middenveld. Hij heeft veel loopvermogen en kan ook aardig voetballen", aldus Boskamp.

Boskamp snapt niet waarom hij faalde in Rotterdam. "Het blijft wel iets vreemds dat hij zich bij Feyenoord niet helemaal kon doorzetten. Misschien boterde het niet tussen hem en trainer Giovanni Van Bronckhorst. Want bij Utrecht speelde hij de pannen van het dak. Al moet ik zeggen dat je dat wel vaker ziet in Rotterdam. Voordat ze komen spelen ze fantastisch, als ze er zijn, zijn het natte kranten. En als ze vertrokken zijn, blijken het weer geweldige spelers. Typisch."