Sels moet zich twee keer omdraaien tegen Olympique Lyon

24-08-2018 23:30

Olympique Lyon heeft vrijdagavond de competitiewedstrijd tegen Strasbourg met 2-0 gewonnen. In doel bij Strasbourg stond Matz Sels.

Vlak voor rust moest sluitpost Sels zich voor een eerste keer omdraaien om de bal uit het doel te vissen. Via nieuwkomer Martin Terrier kwam Lyon op voorsprong. De aanvaller krulde de bal fraai in de verre hoek. Met een minimale voorsprong ging Lyon de rust in.

In de tweede helft was Depay belangrijk bij de 2-0. De Nederlander kon op de counter diep worden gestuurd. Depay behield het overzicht en gaf de bal breed op Bertrand Traoré. Traoré bleef heel koel, omspeelde de keeper en schoot Lyon in veilige haven. Na drie duels staat Lyon op zes punten in de Ligue 1. Vorige week verloor de ploeg nog met 1-0 van Stade de Reims.