Besiktas blundert met Karius in Besiktas-shirt, past vervolgens Twitter-header aan

Besiktas blundert met Karius in Besiktas-shirt, past vervolgens Twitter-header aan

24-08-2018 18:40
2

Loris Karius lijkt op weg naar het Turkse Besiktas. De Turkse club plaatste een Twitter-header waarop de goalie te zien was in Besiktas-shirt. Inmiddels is die header aangepast.

Karius lijkt desondanks zijn laatste wedstrijd voor Liverpool te hebben gekeept. Naar verluidt zal Besiktas de doelman voor twee seizoenen huren. Heel even leek de Turkse club de transfer van Karius al wereldkundig te maken door de Twitter-header aan te passen. Dat werd snel teruggedraaid. De header is nu aangepast in '#cometobesikas #newepisode coming soon'.

Karius blunderde twee keer opzichtig in de verloren Champions League-finale tegen Real Madrid en is door de komst van Alisson Becker zijn basisplaats definitief kwijtgeraakt. Omdat Liverpool-manager Jürgen Klopp ook nog de beschikking heeft over Simon Mignolet, mag de 25-jarige Duitser vertrekken.

Karius zou vrijdag in het vliegtuig naar Istanbul zijn gestapt voor een medische keuring. Besiktas zou hem vervolgens voor 10,5 miljoen euro overnemen als Karius minimaal vijftig wedstrijden keept én de Turkse topclub zich plaatst voor Europees voetbal.