UPDATE: Voorzitter Lokeren: “Deschacht moet enkel nog medische tests afleggen”

UPDATE: Voorzitter Lokeren: “Deschacht moet enkel nog medische tests afleggen”

24-08-2018 17:05
16

Het heeft lang geduurd, maar Olivier Deschacht lijkt dan toch een nieuwe club gevonden te hebben. De veteraan gaat opnieuw aan de slag in Eerste Klasse.

Dat meldt La Dernière Heure. De 37-jarige verdediger gaat dus niet op pensioen, maar wél aan de slag bij Lokeren. De verdediger zou vrijdag gespot zijn aan het stadion van Lokeren, waar hij een onderhoud had met het bestuur van de club.

Deschacht kan al snel een contract ondertekenen bij de Waaslanders. De club hoopt hem al klaar te krijgen voor de derby tegen Waasland-Beveren van volgende week. Zo blijft Deschacht dus toch aan de slag in Eerste Klasse A. Hij werd eerder gelinkt aan Zulte Waregem, KV Kortrijk en Antwerp FC.

Lokeren wordt pas de tweede club in zijn profcarrière. In de jeugd speelde hij ook al twee seizoenen voor de Waaslanders.

Update 24/08, 17u05: Lokeren-voorzitter Roger Lambrecht heeft de komst van Olivier Deschacht bevestigd. "Deschacht moet zijn medische tests nog afleggen en tekent dan morgen een contract tot het einde van het seizoen", aldus Lambrecht tegenover VTM Nieuws.