Vreest Anderlecht voor vertrek? 'Devroe heeft vervanger op het oog'

Vreest Anderlecht voor vertrek? 'Devroe heeft vervanger op het oog'

24-08-2018 09:45
18

Nog één week en dan zit de zomermercato erop. RSC Anderlecht hoopt op 1 september nog steeds Adrien Trebel in de rangen te hebben. Luc Devroe neemt het zekere voor het onzekere, hij heeft een back-up achter de hand.

Doorheen de zomer werd Trebel gelinkt aan verschillende clubs uit zowel Frankrijk, Engeland als Duitsland. Een echt concreet voorstel zat daar echter niet bij, waardoor de Fransman nog steeds in het Astridpark vertoeft.

Heel gerust is Anderlecht er wel niet op. Paars-wit deed haar huidige kapitein al een voorstel tot contractverlenging, maar Trebel hapte nog niet toe. Bovendien heeft de chouchou van het publiek nooit onder stoelen of banken gestoken dat een mooie sportieve uitdaging een optie is.

Jong en duur talent
Volgens La Dernière Heure heeft Devroe een vervanger in de gaten. 'Anderlecht heeft een plan-B voor als hij vertrekt, maar we betwijfelen of Devroe erin zal slagen een speler van hetzelfde kaliber aan te trekken. Wellicht gaat het dan om een jong en veelbelovend talent uit het buitenland, maar die zal ongetwijfeld een pak kosten', klinkt het