Zet Santini op de plaats van Mandzukic en Kroatië was wel wereldkampioen

"Zet Santini op de plaats van Mandzukic en Kroatië was wel wereldkampioen"

Gepubliceerd: vrijdag 24 augustus 2018 om 09:05vr 24-08-2018 om 09:05

Kroatië zag een uitstekend WK net niet bekroond met winst. In de finale was Frankrijk te sterk. Anderlecht-icoon Gille Van Binst zag Mario Mandzukic een flauwe prestatie leveren. Hij had eerder voor Ivan Santini gekozen.

Na zijn sterke seizoensbegin, met zeven doelpunten na vier wedstrijden, werd Santini deze week opgeroepen voor de nationale ploeg. "Ik was oprecht blij voor Santini toen ik hoorde dat hij geselecteerd was voor de nationale ploeg van Kroatië", aldus Van Binst aan Het Nieuwsblad.

"Die mannen hebben wel de WK-finale gespeeld hè." Van Binst durft zelfs meer te zeggen. "Op het WK vond ik hun midvoor Mandzukic trouwens een van de zwakste schakels. Zet Santini op zijn plaats en ze waren misschien wel wereldkampioen."

De gewezen Anderlecht-smaakmaker heeft duidelijk een boontje voor Santini. "Als hij zo blijft presteren als de laatste weken, dan ben ik er zeker van dat hij ook bij Kroatië gaat spelen én scoren. Die man is een doelpuntenmaker pur sang. Ik weet niet waarom, maar ik heb een zwak voor hem."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws