Coucke gaat vol voor toptransfer: 'RSCA-voorzitter zet charmeoffensief in'

Coucke gaat vol voor toptransfer: 'RSCA-voorzitter zet charmeoffensief in'

24-08-2018 07:45
14

RSC Anderlecht heeft nog iets meer dan een week om een nieuwe verdediger in huis te halen. Prince-Désir Gouano (Amiens) en Bubacarr Sanneh (Midtjylland) zijn nadrukkelijk in beeld, maar de kansen voor paars-wit lijken te slinken.

Anderlecht heeft voor beide spelers al circa zes miljoen geboden, maar dat blijkt niet voldoende. Ook de spelers zelf zien een transfer naar de Belgische recordkampioen zeker zitten. Alleen de clubs liggen momenteel dwars.

Gouano wil absoluut naar Anderlecht, hij weigerde zelfs nog mee te trainen bij Amiens. De Franse club houdt echter voet bij stuk. "Bij een mooi bod waren we bereid geweest hem te laten vertrekken, maar aan die voorwaarde is nog niet voldaan", aldus voorzitter Louis Mulazzi bij France 3.

Verder schiet ook het dossier Sanneh niet op. De ijzersterke verdediger speelde donderdag nog 90 minuten in de Europa League, waardoor een vertrek niet meteen op komst is. Wel deed Marc Coucke een poging om hem te paaien, want de Anderlecht-voorzitter volgt Sanneh zowaar op Twitter.