'Club Brugge kondigt nog vijf transfers aan de komende week'

'Club Brugge kondigt nog vijf transfers aan de komende week'

24-08-2018 07:15
8

Club Brugge haalde op twee dagen tijd Kaveh Rezaei en Sofyan Amrabat in huis, samen goed voor ruim zeven miljoen euro. Het inkomende werk is daarmee af voor Blauw-Zwart. Uitgaand staat er dan weer nog heel wat gepland.

De transfer van Ambrabat is dan nog wel niet officieel, niks lijkt zijn overgang nog in de weg te staan. De komst van de Marokkaan moet Club voldoende wapenen voor komend seizoen. Daarnaast hoopt Blauw-Zwart nog van een vijftal speler af te geraken.

Het Laatste Nieuws weet dat er een oplossing wordt gezocht voor doelman Vladimir Gabulov. Hij keert wellicht terug naar Rusland. Ricardo Van Rhijn traint nog steeds bij AZ Alkmaar. De Nederlandse rechtsachter hoopt nog steeds een contract te versieren.

Hopen op doorbraak
Verder verwacht Vincent Mannaert dat Ahmed Touba dra bij het Italiaanse Salernitana tekent, al laat die deal al even op zich wachten. Uiteraard houdt Club ook rekening met een vertrek van Lior Refaelov. De Israëlier kan naar Standard, maar ook een terugkeer naar eigen land kan.

Tot slot is er nog Sander Coopman. Onze landgenoot is niet meer gewenst in het Jan Breydelstadion. De aanvallende middenvelder wordt genoemd bij onder meer Antwerp FC en KV Oostende. Afwachten wat zijn nieuwe bestemming wordt.