Oostende heeft concurrentie voor Coopman: ''Hij kan voor meerdere opties zorgen''

Oostende heeft concurrentie voor Coopman: ''Hij kan voor meerdere opties zorgen''

23-08-2018 10:47
10

Sander Coopman heeft geen toekomst meer bij Club Brugge. KV Oostende wil hem graag een oplossing bieden. De Kustboys hebben echter serieuze concurrentie van Charleroi, zo blijkt uit de woorden van manager Mehdi Bayat. 

Het binnenhalen van Coopman is de topprioreit voor KV Oostende. "Bij KVO is de nummer 10 de missing link. Hier zijn geen zeven concurrenten. Hier komt hij naartoe om - bij wijze van spreken - titularis te zijn in zijn eerste match. De kans om de patron te worden zal hij krijgen. We hebben een rustbrenger en opbouwer nodig'', zei sportief directeur Hugo Broos.

Eerder werd er al bericht dat Royal Antwerp FC echter een streepje voor zou hem op KV Oostende, terwijl ook Zulte Waregem en KV Kortrijk in de race zouden zijn. Charleroi is eveneens concreet, zo bevestigt Mehdi Bayat tegenover La Capitale. "Hij kan onze flanken versterken en ervoor zorgen dat we meerdere opties hebben. Hij kan ook een alternatief worden voor Benavente, want hij is een speler die ook op die positie kan spelen'', klinkt het.

Charleroi en Club Brugge deden woensdag al succesvol zaken met de transfer van Kaveh Rezaei, die de duurste aanwinst uit de geschiedenis van Club werd. Mogelijk bewandelt Coopman de komende dagen de omgekeerde weg.