'Domper voor Anderlecht: Mbodji ziet overgang niet zitten'

'Domper voor Anderlecht: Mbodji ziet overgang niet zitten'

23-08-2018 09:10
10

Anderlecht wil voor het sluiten van de transfermarkt een nieuwe club vinden voor Kara Mbodji. Die missie loopt nog niet soepel. Anderlecht had een akkoord met Dijon , maar Mbodji wil niet naar de Franse club.

Anderlecht had naar verluidt een akkoord over een deal van 2 miljoen euro, waarmee paars-wit het nodige verlies op de Senegalese verdediger zou accepteren. Mbodjij werd in 2015 immers voor ruim 4 miljoen euro weggeplukt bij Racing Genk. Franse media schreven volgens dat Mbodji zijn koffers zou pakken om zijn medische testen bij Dijon af te leggen.

Volgens La Capitale kloppen die berichten niet. De Waalse krant meldt namelijk dat Mbodji geen zin heeft in een overstap naar Dijon, dat vorig met een elfde plaats in de Ligue 1 het beste seizoen uit de club geschiedenis kende. Dijon hoopte met Mbodji nog een extra stap te maken, maar de Fransen mogen dus op zoek naar een andere optie. De 47-voudig international zou de voorkeur geven aan een vertrek naar een Turkse topclub, al begint de tijd wel te dringen.