UPDATE: Grijpt Antwerp mis? 'Mbokani landt donderdag in Istanboel'

UPDATE: Grijpt Antwerp mis? 'Mbokani landt donderdag in Istanboel'

23-08-2018 17:10
10

Royal Antwerp FC heeft Dieumerci Mbokani nog niet binnen. De spits staat op het verlanglijstje van Antwerp, maar een akkoord met de club is er nog niet.

Eerder raakte al bekend dat Luciano D'Onofrio hoopt op de komst van Mbokani. De spits zit zonder club en Antwerp zoekt nog naar een nieuwe spits. Mbokani maakt echter geen haast om een nieuwe club te vinden. Er was interesse uit Turkije, maar hij gaf zijn jawoord niet. Ook nog niet aan Antwerp, zo meldt Het Laatste Nieuws.

The Great Old is bijzonder geïnteresseerd, maar de looneisen van Mbokani zijn nog iets te gortig voor de club. Voor Mbokani zelf hoéft een deal deze weken nog niet meteen. Hij is niet gebonden aan de transferperiode en kan dus zelfs na 31 augustus nog zoeken naar een nieuwe club.

Antwerp lijkt alvast niet van plan om de komst van Mbokani zomaar op te geven, mogelijk doet het nog wat boter bij de vis en trekt het de portefeuille toch open voor de Congolees.

Update 23/08, 17.10: Volgens Fanatik moet Antwerp niet meer te hopen op de komst van Mbokani. De Turkse bron meent dat de aanvaller donderdag in Istanboel landt. Daarna heeft hij een onderhoud met Bursaspor. Uiteindelijk is het de bedoeling dat Mbokani tekent bij de Turkse club.