UPDATE: Coentraeo brengt duidelijkheid over zijn afwezigheid

UPDATE: Coentraeo brengt duidelijkheid over zijn "afwezigheid"

22-08-2018 19:37
2

Bij Real Madrid weet niemand waar de Portugese linksback Fábio Coentrão uithangt. De 30-jarige verdediger heeft de hele zomer niet meegetraind met Real Madrid, terwijl hij nog wel een jaar onder contract staat bij de Koninklijke.

Vorig seizoen speelde Coentrão op huurbasis voor Sporting Portugal, maar hij zou deze zomer terug moeten keren naar Real. Volgens het Spaanse AS is hij de afgelopen 62 dagen echter niet meer gezien. Daarnaast zou hij al die tijd niets meer hebben gepost op social media. Zijn laatste bericht op Instagram dateert van 21 juni van dit jaar.

In een eerder stadium gaf Real Madrid-trainer Julen Lopetegui al aan de verdediger niet nodig te hebben. Vermoedelijk heeft Coentrão daarom besloten voor zichzelf te gaan trainen. In Spanje strijkt hij een jaarsalaris op van 4 miljoen euro. Coentrão kwam in 2011 naar Real Madrid, dat hem in 2015 uitleende aan AS Monaco en vorig seizoen dus aan Sporting Portugal.

Update 19.37: Fábio Coentrão heeft afgerekend met de Spaanse media, die meldden dat hij al weken spoorloos was. Op Instagram laat hij weten dat hij woensdagavond 'gewoon' heeft meegetraind bij Real Madrid. De Portugese vleugelverdediger zou op dit moment een individueel programma afwerken.

 

Training session Real Madrid Press

Een bericht gedeeld door Fábio Coentrão (@fabio_coentrao) op