Breaking news

Stunttransfer in de maak? ‘Twee Belgische clubs willen Vertonghen binnenhalen'

'Eenzame' Lewandowski: Ook niemand van de clubleiding stond achter me

'Eenzame' Lewandowski: "Ook niemand van de clubleiding stond achter me"

Gepubliceerd: woensdag 22 augustus 2018 om 11:47wo 22-08-2018 om 11:47

Robert Lewandowski voelt zich weer helemaal op zijn plek bij Bayern München. De Poolse spits vertelt in een interview met BILD dat hij het even niet meer zag zitten bij Der Rekordmeister.

"In april en mei had iedereen kritiek op me. Ik voelde geen bescherming van de club. Ik voelde me alleen", vertelt een openhartige Lewandowski aan BILD. "Ik scoorde niet in twee of drie belangrijke wedstrijden en ineens zei iedereen: open het vuur op Lewandowski! Er was niemand die mij steunde. Ook niemand van de clubleiding stond achter me."

"Ik voelde me in die tijd niet goed in München. Bij Bayern spelen voelde op dat moment niet goed voor mij", vertelt Lewandowski. De Pool diende een transferverzoek in bij zijn werkgever en leek hard op weg naar Real Madrid, maar de Duitse club wilde niet meewerken aan een vertrek van de spits.

Inmiddels heeft hij zijn zelfvertrouwen weer terug. Lewandowski was in het duel om de Super Cup tegen Eintracht Frankfurt maar liefst drie keer trefzeker. "Ik merkte dat de fans in München me steunden en realiseerde me dat ze me hier nog steeds willen hebben. Ik zal nooit hard uithalen naar de club. Ik denk momenteel niet aan een andere club."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws