Overname voor Lokeren? 'Jonge, Vlaamse ondernemers staan te popelen'

Overname voor Lokeren? 'Jonge, Vlaamse ondernemers staan te popelen'

22-08-2018 09:00
9

Sporting Lokeren zit in de hoek waar de klappen vallen. De Waaslanders staan met een magere een op twaalf onderaan het klassement. Het grootste probleem lijkt echter de overname van de club. Roger Lambrecht wil zijn club niet zomaar uit handen geven.

Het Laatste Nieuws weet echter dat voorzitter Lambrecht al verschillende keren de kans kreeg om Lokeren over te laten aan nieuwe investeerders. De preses van de Waaslanders kan het echter niet zomaar loslaten.

'Daknam staat al jaren stil. Een machtsvacuüm. Officieel kán hij geen overnemer vinden, officieus wíl hij niet', aldus het dagblad. Lambrecht houdt zelfs op zijn 87-jarige leeftijd de touwtjes stevig in handen, helaas voor Lokeren komt dat de modernisering niet ten goede.

Meer nog: verschillende jonge, Vlaamse ondernemers – met bovendien een hart voor Lokeren – staan te popelen om de club over te nemen. Lambrecht weigert voorlopig echter een stap opzij te zetten. Hopelijk voor de Tricolores komt er snel duidelijkheid omtrent de toekomst van de club.