Club Brugge kon Openda aan boord houden door ferme inspanningen Verhaeghe

Club Brugge kon Openda aan boord houden door ferme inspanningen Verhaeghe

Gepubliceerd: dinsdag 21 augustus 2018 om 15:55di 21-08-2018 om 15:55

Lois Openda moet het nieuwe goudhaantje van Club Brugge worden. De 18-jarige aanvaller speelde afgelopen speeldag voor het eerst in de basis bij Blauw-Zwart en ook tegen Anderlecht is de kans groot dat de spits zal starten.

Openda ging in 2015 van de jeugd van Standard naar Club Brugge. Het scheelde echter weinig of de talentvolle aanvaller keerde terug naar de Rouches. Openda kon moeilijk aarden in Brugge, vooral door de taalbarrière. “Ik herkende mijn zoon niet meer”, liet zijn moeder Mariame Raji optekenen in Sport/Voetbalmagazine.

Club Brugge kon Openda toch aan boord houden. Het Nieuwsblad meldt dat Bart Verhaeghe de aanvaller ontving in zijn kasteel in Bever.

Daarbovenop had Openda een chauffeur die hem naar school en de trainingen bracht, had hij de zekerheid dat hij zijn school zou afmaken via de examencommissie en op zijn 16e kreeg Openda zijn eerste profcontract. “Vooral sinds dat profcontract kon hij weer lachen en was hij gelukkig in Brugge”, laat mama Mariame nog weten.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

KAA Gent wil de absolute jackpot en vraagt meer dan 30 miljoen euro voor Jonathan David! Is hij dat bedrag waard? #KAAGent #AAGent #Gent #David #JPL #Transfernieuws

A post shared by VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws