Keuze tussen Anderlecht en Club Brugge: Goed gevoel na gesprek met Leko

Keuze tussen Anderlecht en Club Brugge: "Goed gevoel na gesprek met Leko"

Gepubliceerd: dinsdag 21 augustus 2018 om 13:09di 21-08-2018 om 13:09

Club Brugge en RSC Anderlecht lonkten deze zomer een paar keer naar dezelfde spelers. Een van hen was Mats Rits. Die koos uiteindelijk voor Blauw-Zwart en niet voor paars-wit. 

In HUMO praat Rits over de interesse van beide topclubs. "Mijn makelaar zat ook rond de tafel met Anderlecht. Maar ik had bij Brugge al vrij snel een gesprek met coach Ivan Leko, en daar hield ik meteen een goed gevoel aan over. Dan is het in orde voor mij en hoef ik niet meer te weten wat het aanbod elders is."

"Brugge ligt mij het best. Het wordt wel eens het grote KV Mechelen genoemd. Het Brugse publiek ziet graag dat je je kop ervoor legt en net als in Mechelen staan de supporters onvoorwaardelijk achter de ploeg", aldus de middenvelder die vertrok bij KV Mechelen. 

Herman, de materiaalman
"Maar wat ik vooral mooi vind, zijn de mensen die hier al zolang werken. Neem nu Herman, de materiaalman. Hoe oud is hij? 72? En hij komt nog elke dag naar de club om ons te helpen. Zulke kleine dingen sieren een club."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

KAA Gent wil de absolute jackpot en vraagt meer dan 30 miljoen euro voor Jonathan David! Is hij dat bedrag waard? #KAAGent #AAGent #Gent #David #JPL #Transfernieuws

A post shared by VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Poll

Maakte Rits de juiste keuze?

(381 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws